Konkret Salgstræning, Peptalk eller salgskursus...

Når jeg med over 25 års salgserfaring underviser i salgstræning, så gør jeg det primært ud fra egne erfaringer med erhverslivet. I min undervisning giver jeg kuristerne lektioner i, hvordan de skal forholde sig, når det gælder salg via telefonen, men samtidigt også, hvordan de skal fremføre deres salgstale face to face med kunderne. Gennem undervisningen vil der blive lagt stor vægt på, hvordan man skal forholde sig overfor en kunde. Samtidigt har jeg også stor fokus på den enkelte sælger. Når man sælger, skal man have et stort selvværd og have det rigtige drive, hvis man skal have ordren med hjem. 

Og så skal det være sjovt.

Når man snakker, om salg ligger der selvfølgelig et stort pres på den enkelte sælger. Salg skal være sjovt og hvis det er sjovt, så fører det oftere til succes. Derfor har jeg gennem kurset; "konkret salgstræning" fokus på de helt grundlæggende ting i en salgsproces og ikke mindst, hvordan man kan gøre det sjovt at sælge. De vigtigste nøgleord er i salgskurset er; Personlighed, Begejstring, Motivation, Arbejdsglæde, Vedholdenhed, Styring og Mod. 

Salgskursus og Peptalk

Mit salgskursus er lige på og hårdt. Samtidigt er det fuldstændigt udarbejdet uden brug af amerikanske salgsteorier, der vanskeligt lader sig tilpasse danske forhold. I stedet vil der blive lagt stor fokus på, at der bliver vist, forkalret og øvet. 

 

Praktiske informationer

Dagskursus med "konkret salgstræning" afholdes med alt fra 1 til 12 deltagere pr. gang. Skal dine sælgere have et løft på salgsfronten, så kunne Peptalk være en ideel løsning. Peptalk kurserne varer en god times tid. Emnerne kan spænde fra; Mersalg, booking af møder via telefon, eller andre emner, som passer til din virksomhed. 

 

Udvalgte tilfredse kunder:

 

 

bjørnchristensen.dk - kontakt@bjornchristensen.dk